fbpx

Algemene info

Als professioneel opgeleide en geregistreerde coach, werk ik volgens de Internationale Ethische Code (kortweg de IEC). Hierin staan gedragsregels beschreven die van een coach verwacht worden. Als lid van NOBCO verbind ik mij aan deze regels. De NOBCO is weer aangesloten bij de EMCC, waar Europese richtlijnen voor coaching zijn vastgelegd.

In deze IEC staat ook de klachtenprocedure beschreven, het privacyreglement dat onderdeel is van het contract, net als de algemene voorwaarden. Deze zaken worden tijdens het intakegesprek besproken.
Bij NOBCO ben ik ingeschreven en te vinden onder Coachpraktijk Veldhoven.Coachpraktijk Veldhoven is ingeschreven bij KvK onder nummer 78667542.

Kantoor
Vanaf januari 2023 vinden de gesprekken voornamelijk plaats op kantoor in Veldhoven (Provincialeweg 74A). Incidenteel kunnen gesprekken gepland worden op kantoor De Hurk in Eindhoven of Valkenswaard (Kerkhofstraat). Iets anders in gedachte? Vraag naar de mogelijkheden. Indien gewenst of van toepassing, kan ook een wandelsessie onderdeel zijn van het coachtraject.

Ilse de Swart, preventiecoach bij stress en burn-outverschijnselen. Coach in Eindhoven en Veldhoven, als je last hebt van vermoeidheid, emoties en stemmingswisselingen.  Meer info over de prijs, de kosten van een traject of het privacyreglement.
Ilse de Swart, preventiecoach bij stress en burn-outverschijnselen

Prijzen
Hoeveel kost dat nou, zo’n coachtraject? Dat is afhankelijk van wat jij nodig hebt: het aantal sessies bepaalt de prijs. Daarom is een intakegesprek zo belangrijk. Nóg belangrijker dan de prijs, is de klik. De klik en het vertrouwen bepalen of jij met mij in zee wil, én andersom.

Coachpraktijk Veldhoven heeft een uniek intensief intakegesprek ontwikkeld, waar we niet alleen maar kennismaken, maar ook al diep het gesprek ingaan. Daarmee achterhalen we het échte pijnpunt, zodat een effectief en relatief kort traject gevolgd kan worden.
Voor een intakegesprek vraag ik €55,-. De kosten voor een traject zijn afhankelijk van het aantal benodigde sessies om de doelen te behalen. Daarom bespreek ik dat pas aan het eind van het intakegesprek, als alles helder is.

Privacy
Uiteraard blijven alle gegevens gewaarborgd en zullen alleen aangewend worden voor coachdoeleinden. Een privacyverklaring is opgenomen in het coachcontract dat bij het eerste gesprek wordt doorgenomen en ondertekend. Ook indien een coachtraject wordt aangegaan via de werkgever, zal inhoudelijke informatie niet gedeeld worden. Wel kan een werkgever vragen om voortgang. Deze voortgang zal dan in grote lijnen besproken worden, zonder op de inhoud in te gaan.

Voorwaarden
De algemene voorwaarden van Coachpraktijk Veldhoven zijn opgenomen in het coachcontract. Dit contract zal in het eerste gesprek worden doorgesproken en ondertekend.

Klachtenprocedure
Coachpraktijk Veldhoven stelt alles in het werk om jouw doelen te bereiken op een verantwoorde manier. Dat gebeurt met een grote zorgvuldigheid. Ben je desondanks niet tevreden, gelieve hierover in eerste instantie contact op te nemen met de coach zelf. Dat kan mondeling of per mail. Je kunt eventueel een mail sturen naar het algemene mailadres: info@coachpraktijkveldhoven.nl. Mocht je alsnog niet tevreden zijn met de behandeling van jouw klacht, dan vind je hier meer informatie over de klachtenprocedure.