fbpx

Ervaringen na traject of workshop


Guus:
Ik volgde een coachtraject bij Ilse de Swart.
De manier waarop ze luistert, feedback geeft, vragen stelt en oefeningen aandraagt, helpt om keuzes te maken, stappen te zetten en uitwegen te vinden uit vicieuze cirkels.
Coaching betekent niet dat iemand je vertelt wat je moet doen, maar dat je op het spoor gezet wordt om zelf te ontdekken wat je wilt en wat er nodig is. Die kunst verstaat Ilse.


Zeker tevreden!! Inzicht verruimd, stappen gezet, op een manier die ook toepasbaar is bij andere onderwerpen. Verkregen inzicht is niet alleen mentaal maar ook gevoelsmatig.


Diane:
Ik ben heel tevreden, we kwamen heel snel tot de kern van het probleem. Daarnaast hebben we nog een duidelijk ander knelpunt ontdekt, maar Ilse wist dit duidelijk te kaderen, waardoor het voor mij prima te doen was om het ene knelpunt los te zien van het andere. Het andere knelpunt is iets waar we later nog op terug gaan komen. Ik vind het zelfs jammer dat ons huidige traject al afgerond is, ik heb het als vertrouwd en gezellig ervaren.

Ik ben me bewust geworden van mijn eigen grenzen en kunnen. Het is me duidelijk geworden hoe ik mijn dag voor mij zo passend mogelijk kan indelen. Ook weet ik nu hoe ik overzicht kan creëren en vanuit daar reële taken voor mezelf kan in plannen en uitvoeren. Het heeft me meer rust gegeven.

Heleen:
Ik kan me er niets meer bij voorstellen dat ik zó diep in de put heb gezeten!
Vier maanden geleden gaf ik mijzelf een 4 voor geluksgevoel, dat was na het derde gesprek een magere 6, maar nu voel ik echt die 9!
Mijn doel is bereikt, en verschillende subdoelen ook. Het lijkt net of het bijna vanzelf is gegaan. De gesprekken waren voor mij echt kwaliteits-uurtjes, waarin er écht naar mijn verhaal werd geluisterd en de juiste vragen werden gesteld. Ilse heeft een aanpak die bij mij paste. Fijn ook die bruikbare oefeningen, die ik thuis ook kan toepassen als het nodig is.

Annemarie:
Eigenlijk haak ik altijd wel snel af, maar nu niet omdat jij naar mij luistert, écht luistert. Je neemt mij serieus.

Monique:
Wat een fijne gesprekken, de rust die jij hebt, geen oordeel. Heel vertrouwd meteen.
Je raakt ook snel de kern.

Erica:
Fijne workshop gehad: er is veel duidelijk geworden. Had ik dat kernkwadrant maar eerder gekend! Goede uitleg en prettige sfeer; een aanrader!

Annette:
De workshop is zeker een aanrader als je vastloopt in je leven en wat ondersteuning nodig hebt. Je leert jezelf beter kennen en daardoor ben je bewuster hoe je op je omgeving reageert of over komt. We hadden een leuk groepje en Ilse is een prettig mens!

Tevreden coachees die een coachtraject hebben gevolgd bij Coachpraktijk Veldhoven, of die een workshop Kernkwadrant hebben gevolgd, laten graag een review achter!