fbpx

Ervaringen na traject of workshop


Guus:
Ik volgde een coachtraject bij Ilse de Swart.
De manier waarop ze luistert, feedback geeft, vragen stelt en oefeningen aandraagt, helpt om keuzes te maken, stappen te zetten en uitwegen te vinden uit vicieuze cirkels.
Coaching betekent niet dat iemand je vertelt wat je moet doen, maar dat je op het spoor gezet wordt om zelf te ontdekken wat je wilt en wat er nodig is. Die kunst verstaat Ilse.


Zeker tevreden!! Inzicht verruimd, stappen gezet, op een manier die ook toepasbaar is bij andere onderwerpen. Verkregen inzicht is niet alleen mentaal maar ook gevoelsmatig.


Diane:
Ik ben heel tevreden, we kwamen heel snel tot de kern van het probleem. Daarnaast hebben we nog een duidelijk ander knelpunt ontdekt, maar Ilse wist dit duidelijk te kaderen, waardoor het voor mij prima te doen was om het ene knelpunt los te zien van het andere. Het andere knelpunt is iets waar we later nog op terug gaan komen. Ik vind het zelfs jammer dat ons huidige traject al afgerond is, ik heb het als vertrouwd en gezellig ervaren.

Ik ben me bewust geworden van mijn eigen grenzen en kunnen. Het is me duidelijk geworden hoe ik mijn dag voor mij zo passend mogelijk kan indelen. Ook weet ik nu hoe ik overzicht kan creëren en vanuit daar reële taken voor mezelf kan in plannen en uitvoeren. Het heeft me meer rust gegeven.

Heleen:
Ik kan me er niets meer bij voorstellen dat ik zó diep in de put heb gezeten!
Vier maanden geleden gaf ik mijzelf een 4 voor geluksgevoel, dat was na het derde gesprek een magere 6, maar nu voel ik echt die 9!
Mijn doel is bereikt, en verschillende subdoelen ook. Het lijkt net of het bijna vanzelf is gegaan. De gesprekken waren voor mij echt kwaliteits-uurtjes, waarin er écht naar mijn verhaal werd geluisterd en de juiste vragen werden gesteld. Ilse heeft een aanpak die bij mij paste. Fijn ook die bruikbare oefeningen, die ik thuis ook kan toepassen als het nodig is.

Annemarie:
Eigenlijk haak ik altijd wel snel af, maar nu niet omdat jij naar mij luistert, écht luistert. Je neemt mij serieus.

Monique:
Wat een fijne gesprekken, de rust die jij hebt, geen oordeel. Heel vertrouwd meteen.
Je raakt ook snel de kern.

Erica:
Fijne workshop gehad: er is veel duidelijk geworden. Had ik dat kernkwadrant maar eerder gekend! Goede uitleg en prettige sfeer; een aanrader!

Annette:
De workshop is zeker een aanrader als je vastloopt in je leven en wat ondersteuning nodig hebt. Je leert jezelf beter kennen en daardoor ben je bewuster hoe je op je omgeving reageert of over komt. We hadden een leuk groepje en Ilse is een prettig mens!

Suzan:
Ilse is een coach die goed handvatten weet aan te reiken.
Door middel van gesprekstechnieken weet ze goed tot de kern te komen en heb ik inzicht gekregen. Het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven. Uiteindelijk heb ik ook geleerd dat ik niet meer iedereen hoef te pleasen en dat ik eerder grenzen aangeef.

Ilse weet een positieve sfeer te creëren met rust en vertrouwelijkheid. De duidelijke afspraken zijn ook fijn. De huiswerkopdrachten zijn relevant en goed afgebakend.

Marili:
Ilse kan goed kan luisteren en heeft diverse praktische oefeningen, zoals familie opstelling en last teruggeven. Dit heeft mij inzicht en rust gegeven. Daarnaast heb ik ook inzicht gekregen in mijn kernkwaliteiten; het werkt verhelderend en het geeft mij houvast.
Ik heb het traject als heel prettig ervaren:  Ilse luistert goed en is in staat om je een spiegel voor te houden op het juiste moment.
Ilse, ik vind je een fijn mens, ga vooral zo door!


Al met al dus veel geleerd over mezelf afgelopen maanden. En ook toegepast in verschillende settingen. Is niet altijd makkelijk, maar zo blijf ik wel het meest trouw aan mezelf!
Ilse, dankjewel voor je coaching en je wijze woorden!! Ik heb er veel aan gehad!

Tevreden coachees die een coachtraject hebben gevolgd bij Coachpraktijk Veldhoven, of die een workshop Kernkwadrant hebben gevolgd, laten graag een review achter!